top of page

LOOPBAANCOACHING IN DE NATUUR

Stilstaan om vooruit te gaan…

Tijdens loopbaancoaching staan we stil bij je waarden, je kwaliteiten, je vaardigheden, je succes- en faalervaringen, je dromen, je valkuilen, je blokkades,…

Door daar tijd en ruimte aan te geven, worden vele zaken duidelijker en is het gemakkelijker om stappen te zetten… en dat mogen kleine stappen zijn.

 

Grote veranderingen komen vaak tot stand door kleine stapjes te zetten in de richting van je doel (de kunst van Kaizen).  

Heb je een job, dan kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques als je aan de nodige voorwaarden voldoet.

Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur. Je betaalt  40 euro voor een loopbaancheque.

 

Om in aanmerking te komen voor loopbaanbegeleiding moet je op het ogenblik van je aanvraag aan deze vijf algemene voorwaarden voldoen:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel.

  • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.

  • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring (of 2.555 dagen) in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan.

  • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding.

  • Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen.

Er zijn enkele uitzonderingen… bij twijfel raadpleeg je best de VDAB-site.

Voor loopbaancoaching in de natuur werk ik samen met GromiCoach.   

bottom of page