top of page

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Een goeie stap om mijn doelen, wensen, sterktes te ontdekken en te bevragen. Het geeft voldoening dat ook een onbekende mijn kwaliteiten ziet, ontdekt door te vertellen over mezelf, mijn job, …  Het is een grote stap maar toch een lage drempel om opnieuw je kompas in te stellen. Ik weet weer waar ik wel goed in ben, wat ik graag doe en wat ik mis. Door verder te onderzoeken, te leren, eigen initiatieven te nemen, vooruit te gaan, hoop ik om in de toekomst meer mijn eigen ding te kunnen doen. Dankjewel Inge voor alle leuke wandelingen en gesprekken”.

Je hebt de gave om mensen zich op hun gemak te laten voelen.”  

“Was fijn om buiten in de natuur te zijn, creatieve opdrachten te doen. Vragen van Inge hebben mij aan het denken gezet. Ik durfde iets later voor mijzelf op te komen mede waardoor ik ontslagen werd – iets later ben ik als zelfstandige begonnen en ben heel gelukkig met mijn nieuwe opdrachtgever en collega’s.” N.P.

“Aangenaam, Inge luistert heel goed en geeft op een neutrale manier feedback. De aanpak, door het wandelen, werkt goed voor mij. Zo is het dynamisch, wat gemakkelijker werkt om veel te vertellen. Het was voor mij vooral een manier om alles eens op een rij te kunnen zetten. Ideeën die ik nog heb, heeft Inge helpen plaatsen.” B.D.

“Erg ondersteunend. Met de nodige (h)erkenning. Het samenkomen in groep gaf een veilig en krachtig gevoel. Nieuwe inzichten werden hieruit verworven. Verandering is nodig. Nieuwe inzichten brengen me tot de kern. Een goede basis zal zich vertalen in meer loopbaangeluk.” P.D.

 “Het was fijn om de zaken eens vanuit een andere hoek te kunnen bekijken. Het heeft mij sterker gemaakt. Mij meer doen geloven in mijn eigen capaciteiten. Het heeft mij ook geholpen om assertiever te zijn in een werkcontext.” H.V.

“Je creëert een sfeer van vertrouwen bij je begeleiding en zet je onbaatzuchtig in wat in die commerciële wereld wel goed doet.”

“De loopbaanbegeleiding was goed van opzet. De combinatie van gesprekken en wandelen was voor mij een meerwaarde. Ik doe nog altijd dezelfde job maar wel met meer tevredenheid en minder stress omdat ik nu beter mijn plaats ken in mijn werkomgeving.” M.R.

“Aangename ervaring, ook het feit dat de gesprekken al wandelend in het bos plaatsvinden zijn een pluspunt. Door het vertellen lukt het beter om alles op een rijtje te zetten en de gerichte vragen zorgen dat je nadenkt over de zaken die relevant zijn om vooruit te raken. Ik zat op het werk vast en zag door de vele (gefaalde) opties geen oplossing meer. Door de suggesties uit te proberen heb ik de situatie kunnen omdraaien en heb ik nu enorm veel meer duidelijkheid en voldoening op het werk. Ook had ik grote twijfels over de keuze van mijn werkregime. Door de gesprekken en de tips is het voor mij veel duidelijker welke weg ik op wil gaan en ben ik hier ook zelfzekerder over.”

“Het was verrijkend om als een blanco blad bij iemand toe te komen en je verhaal te vertellen. Vrienden en familie kennen je vaak al te goed en kunnen niet altijd objectief luisteren. Het was fijn om tijdens de loopbaanbegeleiding op stap te gaan in de natuur. Het gaf een leukere dynamiek aan het gesprek. Ik vond het heel interessant om via een opdracht even stil te staan bij mijn waarden. Door de opdracht rond mijn waarden in te vullen, heb ik beseft dat de dingen die ik belangrijk vind eigenlijk al sterk in mijn huidige job aanwezig zijn. Door slechts enkele kleine aanpassingen aan te brengen, kan mijn loopbaangeluk al een pak versterkt worden. Dit was voor mij ergens wel een geruststelling.”

"Heel verrijkend-goed opbouwend- geeft richting en inzicht,..." 

“Het onderwijs is geëvolueerd naar een systeem waar weinig vrijheid en ademruimte overblijft. Als hooggevoelige persoon is het lastig om met alle prikkels die dagelijks op je af komen om te gaan. Ik heb ook de drang om creatief bezig te zijn en wil hiermee iets doen. De combinatie zou ideaal zijn… Ik voelde begrip en erkenning voor dit probleem. De situatie is en blijft dezelfde, maar het idee om zelf iets te beginnen krijgt meer en meer vorm.” A.H.

"Op een knooppunt in mijn leven wist ik niet welke richting uit te gaan. Ik wist niet wat ik moest verwachten, het was een stap buiten mijn comfortzone. De wandelingen en gesprekken deden me stilstaan bij wie ik ben, wat ik kan en nadenken over wat ik wil gaan doen."    

bottom of page